Notice: Undefined variable: adscontent in /home/raso3403/public_html/galeriile-samira.ro/plugins/content/Adsense.php on line 510
Urari mesaje si felicitari frumoase de Craciun
Vineri, 19 Decembrie 2014 10:46

Urari mesaje si felicitari frumoase de Craciun

 

Mai este putin pana la Craciun, iar pregatirile sunt in toi. Iti propunem cateva urari, mesaje si felicitari frumoase cu care sa ii bucuri pe cei dragi in prag de sarbatori pe care le potri transmite prin SMS. Craciunul ne face sa fim mai altruisti, sa oferim iubire si mici surprize persoanelor care ne fac viata mai frumoasa. Ne simtim mai buni, mai linistiti, mai frumosi pentru ca primim si daruim iubire. Craciun fericit tuturor!

urari mesaje si felicitari de craciun

 

 

Miroase a cetina de brad si a portocale. Este Craciunul. Primiti in dar un "colacut" impletit din ganduri bune, stropit cu urari de sanatate, bucurie si implinire!

 

Cu colinde de Craciun, va dorim un an mai bun, si cu dragoste crestina sa primiti in dar lumina, zurgalai de flori de gheata sa va bucure de viata, mult noroc sa aveti in toate, la multi ani cu sanatate!

  felicitare de craciun 


Astazi s-a nascut Hristos,
 

Mesia chip luminos,

Laudati si cantati

Si va bucurati!

 

Primiti in dar si o colinda virtuala stropita cu urari de sanatate, pace si multe bucurii! Sarbatori Fericite si un Craciun minunat!

 felicitari de craciun

 

Sarbatoarea Nasterii Domnului sa va aduca alaturi de cei dragi la masa belsugului si a implinirilor pe toate planurile. Craciun fericit!

 

A sosit Craciunul! Mosul a pornit cu sania fermecata sa lase daruri copiilor cuminti si colindatorii ne aduc vestea ca s-a nascut pruncul Iisus!

felicitari frumoase de craciun

Craciunul este sarbatoarea care aduce binecuvantare, lumina si caldura in fiecare familie. Adunati in jurul bradului de Craciun, ne bucuram impreuna de minunea Nasterii Domnului !

 

Primiti in dar un gand bune alaturi de cele mai calde urari de sanatate, fericire, impliniri si numai bucurie alaturi de cei dragi. Craciun Fericit!

Addthis
 

themesclub.com cms Joomla template
Copyright © 2012 Cunoastere, relaxare, divertisment, placere    
Informatiile de pe acest site nu pot fi preluate decat cu precizarea corecta a sursei.