Notice: Undefined variable: adscontent in /home/raso3403/public_html/galeriile-samira.ro/plugins/content/Adsense.php on line 517
Sergiu Nicolaescu filmul Pistruiatul episodul 9 Dolma
Joi, 03 Ianuarie 2013 23:44

Sergiu Nicolaescu, filmul Pistruiatul, episodul 9, Dolma

 

Pistruiatul este un film romanesc de aventuri care a aparut in anul 1973. Filmul Pistruiatul este un serial romanesc de propaganda, avand 10 episoade. Vezi episodul 9 din filmul Pistruiatul, Dolma, cu Sergiu Nicolaescu si Costel Baloiu.

 

In timp ce este in sediul politiei, Mihai afla ca cineva ii informeaza despre o livrare de arme ce urmeaza sa aiba loc. Livrarea de arme este sistata. Pentru ca lucrul la dolma sa se desfasoare conform planului, Iulia ii spune lui Mihai ca trebuie sa aiba loc o diversiune in oras. Mihai creeaza diversiunea. Armele sunt livrate. Se transmite prin radio incheierea acordului de pace. Mihai alearga la primarie pentru a-l intalni pe Andrei. La primarie, Mihai reuseste sa depisteze un politist infiltrat in randul maselor, si il demasca. Tara intreaga este aruncata in valtoarea istoriei, care se pare ca fierbe ca un cazan in clocot. Mihai afla ca punctul de rezistenta al lui Andrei este la fabrica de caramida.

 

 
 

 

Addthis
 

themesclub.com cms Joomla template
Copyright © 2012 Cunoastere, relaxare, divertisment, placere    
Informatiile de pe acest site nu pot fi preluate decat cu precizarea corecta a sursei.