Notice: Undefined variable: adscontent in /home/raso3403/public_html/galeriile-samira.ro/plugins/content/Adsense.php on line 475
Sergiu Nicolaescu filmul Pistruiatul episodul 10 Eliberarea
Joi, 03 Ianuarie 2013 23:47

Sergiu Nicolaescu, filmul Pistruiatul, episodul 10, Eliberarea

 

Pistruiatul este un film romanesc de aventuri care a aparut in anul 1973. Filmul Pistruiatul este un serial romanesc de propaganda, avand 10 episoade. Vezi episodul 10 din filmul Pistruiatul, Eliberarea, cu Sergiu Nicolaescu si Costel Baloiu.

 

Mihai reuseste sa ajunga acasa pe poarta din spate. Afla de la mama lui ca atat el cat si tatal lui sunt cautati de politie. Este sfatuit sa petreaca noaptea la matusa Veronica. Pe drum, este insfacat de politistul Berca. Scapa de politist. In ciuda exploziilor care fac ravagii peste tot, el ajunge la casa Veronicai, pe care o convinge sa ii dea ceva de mancare pentru tatal lui. Orasul e tot un front de razboi. Nemtii ataca fabrica de caramida. Mihai aduce de mancare celor din fabrica. Cu ajutorul prietenului sau, Calu, el reuseste sa dinamiteze un blindat german ce ataca fabrica. Se strecoara pana la casa din strada Carol. Profesoara de istorie il conduce la punctul-centru. Acolo afla ca cei de la fabrica de caramida au urgenta nevoie de munitie pentru a rezista. Cu inteligenta lui creativa, Mihai reuseste sa transporte munitie pana la fabrica de caramida intr-un mod pe care nemtii nici nu-l banuiesc, un sicriu. Dar, cand ajunge in cele din urma la fabrica de caramida, Mihai il gaseste pe Andrei mort. Sarbatoarea eliberarii care pluteste peste oras si peste tara nu reuseste sa stearga lacrimile din ochii lui Mihai, lacrimi varsate pentru Andrei, prietenul sau drag.

 

 

Addthis
 

themesclub.com cms Joomla template
Copyright © 2012 Cunoastere, relaxare, divertisment, placere    
Informatiile de pe acest site nu pot fi preluate decat cu precizarea corecta a sursei.