Sarbatori
Martie mesaje de felicitare
Marţi, 25 Februarie 2014 12:32

Martie mesaje de felicitare

Transmite celor dragi sufletului tau urari de bine, alaturi de frumoase felicitari. Inspira-te din colectia noastra de mesaje pentru felicitari pentru martie.

Primavara sa iti aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un nor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului tau. O primavara frumoasa asemeni sufletului tau!

Citeşte mai mult... [Martie mesaje de felicitare]
 
Gifuri si imagini animate cu inimioare
Marţi, 18 Februarie 2014 12:14

Gifuri si imagini animate cu inimioare

Gifuri si imagini animate cu inimioareDragostea este un frumos sentiment. Ea da sens vietii, iar daca e impartasita, te simti in al noualea cer. In acest caz, puteti spune ce sunteti fericiti cu adevarat. Pentru a arata ca iubiti, ca sunteti indragostiti pana peste cap, ca stiti semnificatia si sensul iubirii, va punem la dispozitie colectia noastra de gif-uri si imagini animate cu inimioare, perfecte pentru a le posta la avatar de ziua indragostitilor si nu numai.

Citeşte mai mult... [Gifuri si imagini animate cu inimioare]
 
Imagini si gifuri animate de Valentine s Day
Duminică, 09 Februarie 2014 10:12

Imagini si gifuri animate de Valentine's Day

imagini si gifuri animate de valentine's dayPe 14 februarie sarbatorim pe Sfantul Valentin, cunoscut tuturor mai ales sub denumirea de patronul indragostilor. Surprinde-i intr-un mod cat mai placut si exprima-ti sentimentele si declara-ti iubirea prin gesturi si imagini sugestive, corespunzatoare acestei sarbatori. Iata colectia noastra cu imagini si gifuri animate de Valentine’s Day.

Citeşte mai mult... [Imagini si gifuri animate de Valentine s Day]
 
Imagini poze si citate de iubire
Duminică, 09 Februarie 2014 00:16

Imagini, poze si citate de iubire

Iubirea este ceva maret, te inalta … Sa iubesti si sa fii iubit e ceea ce va dorim. Iata cateva imagini, poze si citate de iubire …

Am fost creati pentru lucruri mai mari: pentru a iubi si a fi iubiti.

Cea mai minunata femeie din lume este cea care te iubeste cu adevarat si pe care-o iubesti cu adevarat. - Mircea Cartarescu

 

Citeşte mai mult... [Imagini poze si citate de iubire]
 
Urari mesaje si sms de felicitare de Sf Ioan
Luni, 06 Ianuarie 2014 10:40

Urari, mesaje si sms de felicitare de Sf. Ioan

 

Sigur ai rude, prieteni, cunostinte ce poarta numele Sfantului Ioan. Faceti-le o surpriza placuta si transmiteti-le gandurile voastre sincere de «La multi ani !». Dorim sa venim in sprijinul dvs. si va oferim cateva sugestii de mesaje, urari, sms de felicitare de Sf. Ioan.

Citeşte mai mult... [Urari mesaje si sms de felicitare de Sf Ioan]
 
Botezul Domnului in Sfintele Evanghelii
Sâmbătă, 04 Ianuarie 2014 12:15

Botezul Domnului in Sfintele Evanghelii

 

Marturiile Sfintilor Evanghelisti Luca si Matei legate de momentul Botezului Domnului difera in privinta lungimii, dar pastreaza multe amanunte importante. Cercetatorii moderni au observat lucruri unice care apar la fiecare dintre cele doua relatari, informeaza “Ziarul Lumina”.

Citeşte mai mult... [Botezul Domnului in Sfintele Evanghelii]
 
Rugaciunea lui Iisus dupa incheierea Botezului
Vineri, 03 Ianuarie 2014 21:30

Rugaciunea lui Iisus dupa incheierea Botezului

 

Desi Sfantul Evanghelist Luca ne ofera cele mai multe detalii cu privire la viata si lucrarea ascetica si profetica a Sfantului Ioan Botezatorul, el se dovedeste foarte rezervat in privinta descrierii Botezului Domnului. Marturia sa este cea mai scurta dintre toate cele patru Evanghelii si cuprinde doar doua versete.

Citeşte mai mult... [Rugaciunea lui Iisus dupa incheierea Botezului]
 
Aspecte de la Botezul Domnului
Joi, 02 Ianuarie 2014 09:47

Aspecte de la Botezul Domnului

A fost pus Domnul intr-o pozitie de inferioritate?

Sfantul Apostol Matei insista asupra altor aspecte ale Botezului Domnului. Nici el nu ofera o descriere prea detaliata (doar 4 versete!), dar, in schimb, este mai generos cu rolul pe care l-a avut Sfantul Ioan Botezatorul in cadrul administrarii acestui act unic si irepetabil. Sfantul Matei relateaza urmatoarele: ‘In acest timp a venit Iisus din Galileea la Iordan, catre Ioan, ca sa se boteze de catre el. Ioan insa Il oprea, zicand: Eu am trebuinta sa fiu botezat de Tine, si Tu vii la mine? Si raspunzand, Iisus a zis catre el: Lasa acum, ca asa se cuvine noua sa implinim toata dreptatea. Atunci L-a lasat. Iar botezandu-se Iisus, indata ce a iesit din apa, iata cerurile I s-au deschis, si el a vazut Duhul lui Dumnezeu pogorandu-Se ca un porumbel si venind peste El.

Citeşte mai mult... [Aspecte de la Botezul Domnului]
 
Legatura intre Botez si Schimbarea la Fata
Miercuri, 01 Ianuarie 2014 14:34

Legatura intre Botez si Schimbarea la Fata

 

Un amanunt interesant referitor la descrierea Botezului Domnului in Evanghelia dupa Matei este acela ca nu exista absolut nici o indicatie privitoare la faptul ca oamenii prezenti la acest moment ar fi auzit marturia Tatalui cu privire la Fiul Sau (Baptism in the Early Church…, p. 102). De asemenea, nu ni se spune daca vreo alta persoana in afara lui Hristos a vazut pogorarea Duhului Sfant sub forma de porumbel. Insa stim ca Ioan Botezatorul face o referire la pogorarea Duhului peste Hristos si acest amanunt a fost relatat de Sfantul Evanghelist Ioan: ‘Si a marturisit Ioan zicand: Am vazut Duhul coborandu-Se din cer ca un porumbel, si a ramas peste El’ (In. 1:32).

Citeşte mai mult... [Legatura intre Botez si Schimbarea la Fata]
 
Urari si mesaje de trimis prin SMS de Revelion si Anul Nou 2014
Duminică, 29 Decembrie 2013 15:55

Urari si mesaje de trimis prin SMS de Revelion si Anul Nou 2014

 

Anul Nou 2014 se apropie cu pasi repezi. Daca sunteti in pana de idei, puteti alege din lista noastra de urari si mesaje pe care pe puteti transmite prin SMS la cumpana dintre ani, de Revelion si Anul Nou 2014. La multi ani cu sanatate, fericire si numai bucurii!

Citeşte mai mult... [Urari si mesaje de trimis prin SMS de Revelion si Anul Nou 2014]
 
Mesaje si felicitari cu La multi ani 2014
Sâmbătă, 28 Decembrie 2013 16:52

Mesaje si felicitari cu La multi ani 2014

 

A mai trecut un an ce parca a fost un vis. In cale se asterne un altul, 2014, speram noi mai bun, mai darnic, mai bogat, mai frumos. Sa uitam ce a fost rau, sa ne bucuram de ceea ce avem si sa speram la Un An Nou Fericit 2014. nu uitati de cei dragi si transmiteti-le mesaje si felicitari cu La multi ani 2014!

Citeşte mai mult... [Mesaje si felicitari cu La multi ani 2014]
 
<< Început < 1 2 4 6 7 8 9 > Sfârşit >>

Pagina 4 din 9

themesclub.com cms Joomla template
Copyright © 2012 Cunoastere, relaxare, divertisment, placere    
Informatiile de pe acest site nu pot fi preluate decat cu precizarea corecta a sursei.