Notice: Undefined variable: adscontent in /home/raso3403/public_html/galeriile-samira.ro/plugins/content/Adsense.php on line 475
Povestea banilor
Luni, 07 Ianuarie 2013 00:00

 

Povestea banilor


Iaca vine intr-o zi dracul la Dumnezeu si ii spune ca oamenii nu se mai inteleg la tocmelile lor. Ca iadul se umpluse de cei care inselau la targuieli si dracul voia sa nu mai fie asa.
Atunci Dumnezeu spuse sa fie bani. De aur, de argint si altele, dar ban sa fie ca omul sa poata incheia tocmelile mai bine. Dracul, multumit de cele vazute pleca in iadul lui.


Dupa o vreme, iar se trezi Dumnezeu cu necuratul care ii spuse ca acum iadul este prea gol. Sa faca ceva cu banii aia ca nu mai are dracul pe cine sa ia.
Si-atunci Dumnezeu ii spuse satanei sa faca si el bani care sa fie ai lui.
Si banii care i-a facut Dumnezeu sunt curati, si banii facuti de satana sunt murdari. Si banii facuti de Dumnezeu pot folosi numai la lucruri cinstite aducand spor, la lucrurile murdare aducand bucluc, iar banii facuti de necuratul pot folosi numai la lucruri murdare aducand spor la murdarii, la lucrurile cinstite aducand bucluc.
Si cand Satana a luat pe toti dracii lui si au facut masini de la care tot faceau bani, unii oameni i-au vazut si au invatat de la ei cum sa faca si ei bani. Dar
toti banii facuti de oameni sunt bani cu invatatura de la Satana si nu pot fi banii lui Dumnezeu. Asa ca luati aminte ce faceti cu banii!

Banii nu aduc fericirea sau da?

Addthis

Articole asemanatoare mai vechi:

 

themesclub.com cms Joomla template
Copyright © 2012 Cunoastere, relaxare, divertisment, placere    
Informatiile de pe acest site nu pot fi preluate decat cu precizarea corecta a sursei.