Notice: Undefined variable: adscontent in /home/raso3403/public_html/galeriile-samira.ro/plugins/content/Adsense.php on line 510
Mesaje urari sms de sarbatori si Craciun pentru rude colegi sefi sau prieteni
Marţi, 23 Decembrie 2014 15:07

Mesaje, urari, sms de sarbatori si Craciun pentru rude, colegi, sefi sau prieteni

Mesaje urari sms de sarbatori si Craciun pentru rude colegi sefi sau prieteni
Daca nu ai inspirație pentru a compune o urare de Sarbatori, poti alege unul dintre mesajele de Craciun publicate in lista de mai jos. Mesajele si urarile  de Craciun prin sms sunt cea mai rapida, simpla si sigura modalitate de a transmite a urarilor pentru rude,  prieteni, colegi, sefi, cunostinte. Sarbatoarea Craciunului este de neconceput fara urarile specifice si indiferent ca sunt religioase, amuzante sau clasice, mesajele si urarile de Craciun trebuie sa fie cat se poate de originale.

E sarbatoare! Bucura-te de pace, lumina si caldura alaturi de cei dragi tie. Daruieste din toata inima si deschide-ti sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasa-ti sufletul sa renasca si traieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit.

 

De Craciun, s-aveti brad incarcat, si bogat, pahar inchinat, vin curat, gand luminos si impliniri. Craciun Fericit!

 

Fie ca spiritul bland al Sfintelor Sarbatori sa ninga asupra voastra doar bucurie si senin, prosperitate, veselie si sanatate in anul ce vine! Sarbatori fericite!

 

Lumina sfanta venita in Ajun sa va aduca in suflet un vesnic Craciun. Sarbatori de vis alaturi de cei dragi!

 

Bogatie cata vreti,

Sanatate pentru toti,

Iar la anul care vine

Sa va fie si mai bine.

Sa va fie casa, casa,

Cu bucate noi pe masa,

Mos Craciun cu sacul plin,

Drumu-n viata cat mai lin.

 

De sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi, si inima pentru speranta, bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri.

 

Din lumina Sarbaoririi Nasterii Domnului si din speranta ce insoteste Noul An, ganduri bune si urari de sanatate, impliniri si bucurii tuturor!

 

Cu colinde de Craciun, va dorim un an mai bun, si cu dragoste crestina sa primiti in dar lumina, zurgalai de flori de gheata sa va bucure de viata, mult noroc s-aveti in toate, La Multi Ani cu sanatate!

 

Bradul e impodobit,

Mosul inca n-a sosit,

Incepeti sa colindati,

Si pe el sa-l asteptati.

Va veni la fiecare,

Cu cadouri si-o urare:

Un Craciun plin de iubire,

Sanatate, fericire,

Mult noroc si impliniri

Si ani plini de bucurii!”

 

Fie ca Pruncul nascut in ieslea din Bethleem sa va umple casele si vietile cu bucurie,sanatate si multa intelepciune pentru anul care vine. La multi ani!

Addthis
 

themesclub.com cms Joomla template
Copyright © 2012 Cunoastere, relaxare, divertisment, placere    
Informatiile de pe acest site nu pot fi preluate decat cu precizarea corecta a sursei.