Notice: Undefined variable: adscontent in /home/raso3403/public_html/galeriile-samira.ro/plugins/content/Adsense.php on line 517
Mesaje urari sms de Craciun si sarbatorile de iarna
Sâmbătă, 20 Decembrie 2014 10:12

Mesaje, urari, sms de Craciun si sarbatorile de iarna

Mesajele, urarile si sms-urile de Craciun si sarbatorile de iarna au devenit deja un obicei pentru fiecare: fie in seara de Ajun de Craciun, fie chiar in ziua Craciunului stam si scriem mesaje, semn ca ne amintim de toti cei dragi. La fel procedam si de Anul Nou. Va oferim, cu mare drag, cateva urari, mesaje si SMS-uri de Craciun si Sarbatori.

 Mesaje urari sms de Craciun si sarbatorile de iarna

Credinta, speranta, un nou inceput, iubire, cadouri, prieteni adevarati … sunt doar cateva din lucrurile pe care iti doresc sa le ai de Craciun!

 

Fie ca spiritul bland al Sfintelor Sarbatori sa ninga asupra voastra doar bucurie si senin, prosperitate, veselie si sanatate in anul ce vine! Sarbatori Fericite! La Multi Ani!

 

Pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn si inima de aur. Acum au cruce de aur si inima de lemn. Fie ca sfanta sarbatoare sa readuca aurul in sufletele noastre. Sa aveti parte numai de lumina in inima si gand. Sarbatori fericite!

 

Ridica-ti fruntea ta crestine

Azi catre rasarit,

Si-n casa candela sa arda

Caci domnul nostru s-a nascut!

 

Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!

 

Lumina sfanta venita in Ajun sa va aduca in suflet un vesnic Craciun. Sarbatori de vis alaturi de cei dragi!

Sub cetina din brad, in casa,

Un dar, o mica bucurie.

Si chiar de nu va fi sa fie,

Nu te intrista,

Primeste aceste ganduri,

Ca dar din partea mea!

 

Sa primim odata cu colindatorii si lumina, caldura, linistea, dragostea si impacarea celui nou, veselia si viata. Ca iarba sub zapada, ca fulgul in zbor sa primim speranta unui an nou.

 

In cupa de cristal a Craciunului adaug o picatura de bunatate si liniste astfel incat magia Sfantului Craciun sa te plimbe pe voalul credintei si a bucuriei ca s-a nascut pentru noi Iisus Hristos.

 

Hei, ce faci? Eu te intampin cu mult zambet si cu un pahar de vin, ca sa avem Craciun voios, ca nimic nu-i mai frumos, ca o zi de sarbatoare, cand mai vrei si o ninsoare, calda si cu voie buna, ca o frumoasa cununa, pasnica si cu surprize, pline de multe reprize. Craciun Fericit!

Addthis
 

themesclub.com cms Joomla template
Copyright © 2012 Cunoastere, relaxare, divertisment, placere    
Informatiile de pe acest site nu pot fi preluate decat cu precizarea corecta a sursei.