Notice: Undefined variable: adscontent in /home/raso3403/public_html/galeriile-samira.ro/plugins/content/Adsense.php on line 524
Filmul Ostrov
Luni, 15 Aprilie 2013 20:13

Filmul Ostrov

 

Filmul “Ostrov” (in traducere, “Insula”) este un film ortodox plin de profunzime, fiind calificat de numerosi critici ca unul din cele mai reusite filme din ultimele decenii.

 “Ostrov” (rusa: OCTPOB”) este un film produs in Rusia, in anul 2006, realizat de regizorul rus Pavel Lungin, avand ca protagonisti principali pe actorii Petr Mamonov, Viktor Sukhoruhov si Dmitri Diuzhev. Rolul principal din film este interpretat de catre fost star rock al erei sovietice, Pyotr Mamonov. In prezent, acesta  este un devotat traitor al ortodoxiei, intr-un sat izolat din Rusia.

 

Vorbim despre un film “pentru oameni si despre oameni”, menirea acestuia fiind acela de a readuce valorile spirituale ortodoxe in societatea capitalista, atee si materialista. Ostrovul da un semnal bun pentru toti ...

 

1942. In timpul razboiului, marinarul Anatoli si capitanul sau, Tihon, sunt surprinsi in cursul noptii de soldati germani. Acestia il someaza pe Anatoli sa-l impuste pe Tihon, iar acesta, manat de o frica nebuna, o face. Urmeaza 34 de ani in care Anatoli traieste cu gandul ca toata viata sa trebuie sa isi ispaseasca fapta. Traieste la un schit de calugari unde capata un adevarat har. Prin rugaciuni, munca sisifica si izolare pe ostrovul lui, acesta dobandeste sfintenia.

Regizor: Pavel Lungin
Scenarist: Dmitri Sobolev
Producator: Pavel Lungin, Serghei Shumakov , Olga Vasilieva
Distribuitor: Studio Pavel Lungin
Muzica: Vladimir Martynov
Distribuție: Petr Mamonov, Viktor Sukhorukov, Dmitri Diuzhev
Premiera: 2006
Durata: 112 min.
Țara: Rusia
Limba originala: rusa, germana,
Buget: $ 1,900,000

 

Vizioneaza filmul Ostrov, tradus in romana, online

 

 

“Ostrov” este un film despre pocainta, asa cum a trait-o un monah ortodox rus marcat de experienta sa din timpul celui de-al doilea razboi mondial. Obsedat de o crima din tinerete, personajul principal imbatraneste, devenind calugar la o manastire pe o insula, departe, spre Marea Alba.

Addthis
 

themesclub.com cms Joomla template
Copyright © 2012 Cunoastere, relaxare, divertisment, placere    
Informatiile de pe acest site nu pot fi preluate decat cu precizarea corecta a sursei.