Notice: Undefined variable: adscontent in /home/raso3403/public_html/galeriile-samira.ro/plugins/content/Adsense.php on line 517
Costesti locul unde duhurile dau cu pietre
Joi, 07 Martie 2013 22:41

Costeşti, locul unde duhurile dau cu pietre


Asupra unor localnici din localitatea Costeşti s-a abătut din senin o ploaie cu pietre de diferite dimensiuni, în urma căreia ei s-au ales cu o spaimă soră cu moartea, precum şi cu acoperişurile distruse şi ferestrele sparte. Ploaia a continuat şi a doua zi, tot la lăsarea serii, repetându-se pentru încă trei zile până la sărbătoarea religioasă a Bunei Vestiri.

 

Nimeni nu a putut face nimic iar autorităţile au avut doar de întocmit un raport de pagube şi distrugere fără făptaş, care să servească proprietarilor afectaţi la obţinerea de despăgubiri. După Bunavestire ploaia a încetat brusc. După trecerea a patru luni, tirurile de pietre aruncate de mâini nevăzute au reînceput mai violent decât în primăvară.
Oamenii au apelat la un preotul paroh din Costeşti care a venit în casele celor afectaţi chiar în timpul ploii de pietre pentru a citi cu glas tare Moliftele Sfântului Vasile cel Mare. Spre surprinderea tuturor, pe întreaga perioadă a slujbei, atacul a încetat, pentru a reîncepe la scurt timp după aceea.

După nici o lună a venit culmea manifestărilor ciudate. În acea zi, mobilele au început să se mişte prin casă, dintr-o cameră în alta, mutată de nişte puteri invizibile.

A urmat sărbătoarea Naşterea Prea Sfintei Fecioare Maria, moment de când s-a aşternut definitiv liniştea.

Oamenii locurilor spun că totul s-ar fi datorat sentimentelor de ură ale unei decedate care întreaga viaţă s-a certat cu principalii afectaţi ai acestor ploi de pietre. Ei spun că spiritul neadormit al bătrânei i-a urât atât de mult pe membrii familiei principal afectate, încât a dat cu pietre în casa vecinilor atât în lumea aceasta, cât şi pe lumea cealaltă.

 

Addthis

Articole asemanatoare mai vechi:

 

themesclub.com cms Joomla template
Copyright © 2012 Cunoastere, relaxare, divertisment, placere    
Informatiile de pe acest site nu pot fi preluate decat cu precizarea corecta a sursei.