Notice: Undefined variable: adscontent in /home/raso3403/public_html/galeriile-samira.ro/plugins/content/Adsense.php on line 510
10 de mesaje de Craciun si urari de sarbatori pe care le poti trimite celor dragi
Duminică, 21 Decembrie 2014 10:03

10 de mesaje de Craciun si urari de sarbatori pe care le poti trimite celor dragi

10 de mesaje de Craciun si urari de sarbatori pe care le poti trimite celor dragiSarbatoarea Craciunului se aproprie, ocazie cu care persoana isi aduce aminte si trimite mesaje si sms-uri celor dragi, membrilor familiei si prietenilor. Iar cea mai simpla si eficienta metoda prin care putem sa impartasim bucuria sarbatorilor este prin transmiterea de mesaje si sms-uri de Craciun.

 

Craciun cat mai luminos, vis de iarna calduros, liniste langa cei dragi, veste buna dinspre magi!

 

Multa sanatate, fericire si noroc in viitor! La multi ani! Sper ca aceasta sarbatoare sa va aduca numai fericire in casa si familie!

 

Sa vina Craciunul si toti clopoteii din brad sa-ti cante colindul magic care sa poarte cu el increderea, puterea, speranta, de care ai atata nevoie! La multi ani!

 

Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire. Iar Mosul sa va aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor apropiati.

 

Mosul vine tiptil-tiptil, niciodata nu-l simtim, dar de fiecare data, lasa in fiecare poarta fericire, bucurie, sanatate pe vecie! Craciun fericit!

 

In noaptea sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile. Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte!

 

Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc! 

 

Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. Craciun Fericit!

 

Frumusetea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi in suflet sa va aduca implinire, iubire si fericire. Sarbatori fericite!

 

Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca bucuria Craciunului prin speranta, spiritul Craciunului prin pace, emotia Craciunului prin dragoste.

Addthis
 

themesclub.com cms Joomla template
Copyright © 2012 Cunoastere, relaxare, divertisment, placere    
Informatiile de pe acest site nu pot fi preluate decat cu precizarea corecta a sursei.